Tijdens een bijeenkomst in de raadsboerderij van de gemeente Borsele op dinsdagavond 20 november 2018 zijn wij uitgeroepen tot winnaar van de Zeeland Refinery Cultuurprijs Borsele 2018.

De jury waardeert al het werk dat wij doen en vinden dat wij hiermee een belangrijke rol vervullen in het culturele leven van de gemeente Borsele.

Wij zijn hier ontzettend blij mee en zien deze prijs aan het eind van ons jubileumjaar Euterpe 125 jaar als kers op de taart.

Uiteraard gaan wij niet achter over zitten en nu rustend toekijken.

Ook in ons 126ste levensjaar gaan wij verder met datgene waar we voor staan:

mooie concerten organiseren, de jeugd enthousiasmeren oa. door middel van schoolprojecten en dat andere dat we nog doen.

 

Euterpe 125 jaar! Dit is sinds 15 oktober 2017 ons motto en we vierden en vieren ons 125 jarig bestaan met alleen maar hoogtepunten.

We gaan het jubileumjaar afsluiten met weer een hoogtepunt: op 27 oktober 2018 houden wij een heus Zeeuws Eutoberfest.

Zeeuwse DJ Arno, Zeeuwse zangers Albertina en de fanfare als echte egerländerkapel "die Heinsander Musikanten" zorgen voor een hele avond entertaining.

Bier wordt verkocht in echte "Euterpe-bierpullen" en u kunt prachtige prijzen winnen tijdens de eerste echte "Zeeuwse" verloting.

Kaarten voor het feesten kosten € 10,-- per persoon en zijn te reserveren via mail: events@euterpeheinkenszand.nl

 

Een bijzonder mooi concert!! Dat wordt "A Night like this". Euterpe neemt u mee naar een sjieke nachtclub als de Moulin Rouge en het Lido, maar dan niet in Parijs maar gewoon in Heinkenszand, in ons eigen Euterpetheater!
Zaterdag 10 maart vanaf 19.30 uur kunt u onze gast zijn. Speciale artiesten deze avond zijn Guimar, de Zeeuwse Michel Bublé, Ezra Veldman, jongleur en diabolist en natuurlijk een echte paaldanseres, Marieke Maas.
U wordt behandeld als VIP-gast met extra drankjes en hapjes. Kaarten hiervoor kosten € 25,-- per persoon.
"Gewone" kaarten kosten € 12,50, maar in de voorverkoop € 10,--.

U kunt de kaarten reserveren via mail: events@euterpeheinkenszand.nl ovv. VIP of gewoon.

 

 

Ook in 2018 gaat de viering van ons jubileum verder. De voorbereidingen voor het themaconcert van 10 maart zijn in volle gang.

We nemen u dit jaar mee naar een sjieke nachtclub, waar u kunt genieten van "A Night like this".

Tijdens de show speelt de fanfare en zorgen zij voor begeleiding van zanger Guimar, jongleur/diabolist Ezra Veldman en paaldanseres Marieke Maas. Het geheel wordt gepresenteerd door Jan en Jopie Minnaard. Zij zullen u weer kennis laten maken met Henri en Charlotte, die als speciale gasten optreden in de nachtclub "A Night like this".

 

Wij willen u die avond exclusief laten genieten. U kunt een VIP-plaats reserveren. Dit houdt in dat u een bruisend ontvangst krijgt, een prominente plaats worden aangeboden en tijdens het concert kunt genieten van een drankje en luxe hapjes. Deze plaatsen kosten slechts € 25,-- per persoon.

Natuurlijk kunt u ook "gewone" plaatsen reserveren. Deze kosten € 10,-- per persoon.

U kunt onze nachtclub "A night like this" bezoeken in ons Euterpetheater in de Stenge op zaterdagavond 10 maart as.

Het voorprogramma begint om 19.15 uur met een optreden van het leerlingenorkest van Euterpe.

U kunt kaarten reserveren via mail: events@euterpeheinkenszand.nl.

Vermeld u bij de reservering of u een VIP- of een "gewone" kaart besteld.

 

We zien u graag op 10 maart bij "A night like this"

Mei 2024
Z M D W D V Z
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1